Utleie - generell info

Vi ønsker at du som leietaker skal føle deg godt ivaretatt gjennom hele prosessen – fra første kontakt til du forlater Verdensteateret etter endt arrangement. Vi vil sammen med deg gjennomgå ditt prosjekt, og finne de beste løsningene.

Vi bestreber at alle leietakere skal kunne benytte våre tjenester og tekniske utstyr – både når det gjelder kvalitet og pris. Det er viktig for oss å vite mest mulig om hva du ønsker og planlegger, for å avklare behov for både teknikk og praktiske løsninger. For å sikre en god avvikling av arrangementet er det en forutsetning at vårt personale og våre teknikere bidrar i prosessen. Dette avtales nærmere når behovet er endelig avklart.

Salen rommer inntil 325 personer, avhengig av møblering av publikumsarealet. Det er mulig å møblere med runde bord, langbord, stolrader eller ståplasser. Med stolrader er det maksimale antallet personer 250 inkludert plasser på balkong, som rommer ca. 40 personer. Med 200 sittende er det behagelig sikt for alle. 

Skal du arrangere russefest? Se gjerne her.

Faktura vil komme fra Fjorden Kulturdrift AS.

Se leiebetingelser og priser. For teknisk utstyr – se «Leie» i menyen over, eller klikk her.

For å melde interesse og ønske om booking – fyll ut vårt bestillingsskjema

Verdensteateret

Foruten musikk, dans og teater er sal og scene godt egnet til både møter, kurs og konferanser. Mange har dessuten lagt sine merkedager som bryllup, konfirmasjon og andre selskaper hit.

#verdensteateretsandefjord

Følg oss gjerne

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Mottakere av våre nyhetsbrev støtter opp om Verdensteateret, og får gode tilbud og informasjon før andre.