Home programoversikt AVLYST – Øisteins Blyant

Arrangør

Øisteins blyant

Sted

Verdensteateret
Kategori

Dato

31 okt 2020
Expired!

Pris

Kr. 250 inkl. avg.

AVLYST – Øisteins Blyant

Vi beklager å måtte meddele at verksted med Øisteins Blyant er avlyst. Vi håper Øistein får anledning til å komme tilbake med blyanten sin når smittesituasjonen tillater det.

Velkommen til verksted med Øisteins Blyant!

Øistein elsker Halloween og er klar for et superkult og spooky halloween-tegneshow før han sammen med barna skal hjelpe de å lage sitt helt egne halloween-hus. Her står kreativitet og skaperglede i fokus! Mot slutten av verkstedet blir det autograf og selfie med Øistein.

Dette skjer på Verdensteateret, midt i Sandefjord. Kom og nyt helgen med Øistein og skap ditt eget papphus, et minne du kan ta med deg og leke videre med hjemme!

Forestillingene er lørdag 31. oktober 2020 kl. 1100, kl. 1300 og kl. 1500, samt søndag 1. november 2020 kl. 1100 og kl. 1300.

Vi har også en egen pop-up butikk med spesielt utvalgte bøker. I butikken tar vi betalt med Vipps og bankkort.

Når det gjelder smittevern så følger vi kravene til arrangementer fra helsenorge og FHI til enhver tid. Det vil være god avstand mellom hver arbeidsplass og hvert barn vil få eget materiale å jobbe med, altså egen saks, limstift, farger etc.

En billett koster 250 kr inklusive avgifter, og man får et papphus og et dekorasjonsark. Voksne må også kjøpe billett, det gir muligheten til å delta på show og verksted sammen med barna.

Klikk på billettknappen, og søk «Øisteins blyant» på Ticketco sidene, så kommer du til bestillingen.