Home programoversikt Nordic Travels

Arrangør

Terrablue Voices
E-post
post@terrablue.no
Nettsted
https://www.terrablue.no/
Billetter

Sted

Verdensteateret
Kategori

Mer info

Billetter

Dato

12 mar 2023
Expired!

Tid

19:30

Pris

Kr350.00

Nordic Travels

Nordic Travels – En rytmisk vokalkonsert med nordisk pop.
De sier at musikk er sjelens språk, og dette er absolutt sant for Terrablue Voices. I våre live-konserter og i sang-økter vil stemmene berøre både publikum såvel som utøverne.
Terrablue Voices er et vokalsemble med 15 sangere med base i Sandefjord/Tønsberg i Vestfold. Ensemblet ble stiftet av dirigent og kunstnerisk leder, Kicki Gidefeldt i 2016, som et prosjekt under hennes masterstudier i rytmisk korledelse. Tanken var å utvikle det «intelligente koret» gjennom «Vocal painting» og improvisasjon.
Terrablue Voices’ repertoar spenner fra norsk og internasjonal rock- og popmusikk, via folkemusikk med etniske overtoner, til egenkomponert musikk og improvisasjon. Musikken fremføres utelukkende med kroppens egne instrumenter og vokale tics. Ved bruk av vocal painting og improvisasjon vil ingen forestillinger være helt like.
I denne konserten vil vi for det meste fremføre våre egne nyskrevne arrangementer av nyere kjente låter fra norsk og nordisk popmusikk, i spedd litt improvisasjon som blir til på stedet.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Mottakere av våre nyhetsbrev støtter opp om Verdensteateret, og får gode tilbud og informasjon før andre.