Home programoversikt Kate Gulbrandsen – Mitt liv i musikken

Arrangør

OnStage AS
Nettsted
https://www.onstagenorge.no/kate
Billetter

Sted

Verdensteateret
Kategori

Mer info

Billetter

Dato

15 mar 2024
Expired!

Kate Gulbrandsen – Mitt liv i musikken

AVLYST
14.03.2024 Vi må dessverre meddele at konserten er avlyst. Vi håper å kunne presentere Kate Gulbrandsen på et senere tidspunkt. Alle som har kjøpt billett vil automatisk få billetten refundert. Vi beklager det inntrufne, og håper du finner et annet hyggelig arrangement denne kvelden.

Kate Gulbrandsen, Norges ukronede Eurovision-dronning, inviterer deg med dette showet med på en reise hvor du vil bli bedre kjent med hennes musikalske univers. I en akustisk setting gir hun publikum en unik mulighet til å bli kjent med historiene og mennesket bak sanger som Mitt Liv, Tårer i Paradis og Jeg ser deg.

Kate tar her et modig skritt bort fra Grand Prix-sirkuset hun har vært en elsket del av ved flere anledninger. Hun gir publikum en sjanse til å komme nærmere artisten, og for første gang, oppleve musikken hennes i en akustisk setting som virkelig får fram varmen i låtene.

I «Mitt Liv i musikken» deler Kate de mest personlige og rørende øyeblikkene fra sitt liv som artist, og gir et sjeldent innblikk i mennesket bak rampelyset. Dette er ikke bare en konsert, det er en følelsesladet reise gjennom Kates liv. Ledsaget av gode minner og varme låter laget av Kate selv, og av artister som har påvirket hennes musikalske retning.

Kate har alltid vært kjent for å trollbinde sitt publikum med sin kraftfulle stemme og sjelfulle tekster. Nå kan du oppleve hennes musikk på en måte som aldri før har vært mulig.

Bli med når Kate tar deg med på en uforglemmelig reise gjennom «Mitt Liv i musikken.» Dette er en opplevelse du ikke vil gå glipp av!

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Mottakere av våre nyhetsbrev støtter opp om Verdensteateret, og får gode tilbud og informasjon før andre.