Home programoversikt Eurovision finaleparty

Arrangør

Fjorden Kulturdrift AS
Telefon
98259998
E-post
post@fjordenkulturdrift.no
Gratis billett

Sted

Verdensteateret
Kategori

Mer info

Gratis billett

Dato

13 mai 2023
Expired!

Tid

19:00

Eurovision finaleparty

Velkommen til finaleparty på Verdensteateret!

Når finalen går av stabelen i årets EuroVision Song Contest 13. mai 2023 kl. 2100 er vi klare med boblende smil – og håper du vil se NRK sendingen sammen med oss!

Vi åpner 2 timer før sending, og møblerer salen til et hyggelig gramprisamvær! Vi håper vi kommer opp i like god stemning som i fjor – og der er DU nøkkelen!

Vi viser sendingen på storskjerm – med konsertlyd fra scenen. Dette blir en opplevelse som vi håper kan toppe ethvert finaleparty i stua.

Det er gratis adgang til overføringen av sendingen – men alle må likevel reservere billett, siden det er begrenset antall plasser. Det betyr at for å komme inn må du ha billett, men også må være ankommet innen 30 minutter før sendingen starter. Hvis det er ledige plasser i salen da, går muligheten videre til de som ikke fikk skaffet seg billett på forhånd.

På finalevors skal vi sammen skape god stemning, og det blir gøyale innslag som quiz, allsang, modulasjoner og overraskelser. Vi håper å se deg og gode venner i salen denne kvelden!

Glitter og paljetter er tillatt, men ikke noe krav for å komme og ha det gøy med oss! Etter sendingen vil baren være åpen til kl. 0100. 18 års aldersgrense.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Mottakere av våre nyhetsbrev støtter opp om Verdensteateret, og får gode tilbud og informasjon før andre.