Home programoversikt Skilt pappa sveiper høyre

Arrangør

Stand Up Norge AS
Nettsted
https://standup.no
Billetter

Sted

Verdensteateret
Kategori

Mer info

Billetter

Dato

13 okt 2023
Expired!

Tid

19:00

Skilt pappa sveiper høyre

Bjørn-Henning Ødegaard er klar med sin andre soloforestilling: «Skilt pappa sveiper høyre».

Her får du servert fantastisk stand up med utgangspunkt i hva som skjer når en småbarnsfar må finne kjærligheten på nytt – og setter seg som mål å få 1000 matcher på Tinder.

Bjørn-Henning er en mester i å finne humor i hverdagslige situasjoner vi alle kjenner oss igjen i. Etter flere strålende opptredener på Latter Live på NRK, deltagelse i Alle mot alle på TVNorge og ikke minst som en av programlederne i den populære Konspirasjonspodden, nyter Bjørn-Henning stor suksess som komiker. Går det like bra med kjærligheten?

– Tinder kommer ikke med en bruksanvisning, så jeg bestemte meg for å gå systematisk til verks.  Når man pusher førti så er man jo ikke så god på de nyeste sosiale mediet, men man er kløppere på excel. Excel har aldri vært mer nyttig for meg en akkurat nå, sier Bjørn-Henning Ødegaard om utgangspunktet for denne forestillingen. – Det absolutt fineste med showet er tilbakemeldingene fra folk som forteller at de skal gi dating en ny sjanse, forteller han videre etter å ha spilt forestillingen på Latter i Oslo.

– Showet er et ærlig innblikk i hvordan det var å stå skilt og alene, og den eneste muligheten var å begi seg inn i en dating-kultur, som jeg aldri hadde vært en del av før. Å møte noen på en app fremstår veldig upersonlig, men hvor skal du ellers møte folk når du nærmer deg førti? På butikken? Folk styrer jo unna butikken når det er valg fordi alle partier deler ut brosjyrer ved dørene, jeg tror folk også hadde styrt unna hvis det sto en skilt pappa på førti der som delte ut telefonnummeret sitt til alle hele tiden også, humrer Bjørn-Henning Ødegaard.

Så enten du er i et forhold, er på vei inn i et forhold eller du trives best som singel er det garantert masse å le av når en showklar Bjørn-Henning inviterer til show hvor han byr på seg selv og haugevis av gode vitser om den mystiske kjærligheten.

Student: kr. 211
Ordinær: kr. 311

Billetter på Hjertnes.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Mottakere av våre nyhetsbrev støtter opp om Verdensteateret, og får gode tilbud og informasjon før andre.