Home programoversikt «Siste servering»

Arrangør

Fjorden Kulturdrift AS
Telefon
98259998
E-post
post@fjordenkulturdrift.no
Billetter

Sted

Verdensteateret
Kategori

Mer info

Billetter

Dato

17 okt 2020
Expired!

Tid

16:00

Pris

Kr. 211 + avg.

«Siste servering»

«Siste servering» er et slags band. Kjetil Espesth leser sin poesi. Kristian Kaupang spiller sine låter. De to karene lover musikk og dikt til både humring og ettertanke når de over to kvelder i høst presenterer seg for Larviks- og Sandefjordspublikummet. Med solide røtter i vannkanten rundt Viksfjord var det bare ett aktuelt sted å ha sin første forestilling i fjor høst, og det var Seilerhytta. De to forteller om fullt hus, veldig god stemning og masse gode tilbakemeldinger. Så fullt blir det nok ikke i år, koronasituasjonen tatt i betraktning, men alle tilgjengelig billetter er borte og “Siste servering” lover å levere.

Etter debuten har de opptrådt på noen private arrangementer og ikke minst jobbet med nytt materiale på hver sin kant. For Kaupangs del kulminerte det med den godt mottatte langspilleren “ i mårra kjører du forbi” i våres, hans andre av sorten.

Å få prøve seg i nabobyen synes Kaupang og Espeseth er stor stas og de sier at de gleder seg til å spille på et så flott spillested som Verdensteateret. Kaupang forteller at “Siste servering” er en fin arena for å spille låtene sine i en annen setting. Mange av dikta til Kjetil spiller opp mot mine sanger, noen bevisst og andre ubevisst, i tillegg har vi en samarbeidsmetode som gjør at vi lager hver våre dikt som passer sammen. Akkurat hvordan dét fungerer, må du nesten komme til en forestilling for å se, sier Kaupang.

Jeg tror vi kan si at dette blir en veldig fin kveld der man sitte ned og lytte til god musikk og dikt om livets alle trivialiteter som bikkjer og damer og alt som ikke går som det skal, sier Espeseth. Og erfaringa vår er folk synes dikt er morsommere å høre på enn de selv trodde, avslutter han.

Velkommen!

Kjøp billett.

https://facebook.com/events/s/siste-servering-kristian-kaupa/288230772357156/?ti=cl

Du kan høre Kristian Kaupang der du strømmer musikk. For eksempel på Spotify: https://spoti.fi/2TLnuxt «Glitrende pop-melankoli» skriver Ådne Evjen i Musikknyheter: https://www.musikknyheter.no/anmeldelser/20565/Kristian-Kaupang.html

(Foto: Terese Vangstad)

«Du hører det når det ligger en tydelig idé bak en innspilling. «I morra kjører du forbi» er en plate som handler om å være menneske. Den er både universell og personlig, og den rommer snapshots av privat karakter som også er enkle å forholde seg til for hver og en av oss. Ved veis ende er det likevel ett tema som trumfer alt annet, og det er kjærligheten til musikken.» 

— Erik Valebrokk