Det skjer mye fint på Verdensteateret

Det er kaldt, glatt, det snør og regner om hverandre. Verden har vært rar en stund, og den blir nok ikke helt som vi er vant til på en lang stund ennå… Men – på Verdensteateret er det aktivitet som varmer!

Det er stadig flere som legger sitt arrangement til Verdensteateret. Noen  av arrangementene er åpne for publikum, og andre er interne arrangementer for bedrifter, barnehager, skoler og private anledninger. Det er en helt egen atmosfære i Verdensteateret.

I januar tar vi imot barnehagelærere som nok en gang skal ha et viktig kurs i regi av Stine Sofies Stiftelse. Så flytter det herlige unge ensemblet fra Breidablikk teaterverksted inn, og fyller salen og hele huset med engasjement og spilleglede – og denne gangen har de valgt å gå rockens vei med «Rock of Ages – teen edition». 

Når den unge sprudlingen har lagt seg litt uti februar, kommer selveste Benny Borg. Han har en helt egen evne til å trollbinde sitt publikum, og det er ganske utrolig – hans låt «Balladen om Morgan Kane» har 50 års jubileum i år! Denne fantastiske musikeren har holdt det gående i mange tiår, og er fortsatt en bauta i vårt kulturliv!

Mange gleder seg stort over at vi får besøk av Pink Floyd tributen «Wish You Were Here – at the dark side of the moon» i april. Et av landets fremste PF tribute band, «A Saucerful of Secrets», leverer som bare det – og billettene er i godt salg allerede!

Det har ikke vært lett å være kulturarbeider, hverken på eller bak scenen, de siste årene. Derfor er det ekstra gledelig å se at bevegelsen går i sakte men sikker retning av at folk kommer tilbake til kulturarenaene…For det er der det skjer, den ekte kulturopplevelsen som bare kan oppleves i synergien mellom artister og publikum. Vi er takknemlige for at du tar turen til Verdensteateret når det er forestillinger, og følg oss gjerne på Facebook og på websiden. Velkommen skal du være!

Del gjerne innlegget:

Facebook

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Mottakere av våre nyhetsbrev støtter opp om Verdensteateret, og får gode tilbud og informasjon før andre.

Verdensteateret

Foruten musikk, dans og teater er sal og scene godt egnet til både møter, kurs og konferanser. Mange har dessuten lagt sine merkedager som bryllup, konfirmasjon og andre selskaper hit.

Nyhetsarkiv

#verdensteateretsandefjord

Følg oss gjerne

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Mottakere av våre nyhetsbrev støtter opp om Verdensteateret, og får gode tilbud og informasjon før andre.